Gå rett til innhold
<
<
NORCE styrker sin regionsatsing

NORCE styrker sin regionsatsing

Aktuelt

Publisert: 04.10.2021
Oppdatert: 08.06.2022

NORCE har nylig utpekt regionansvarlige i alle sine regioner for å styrke samarbeidet med nåværende og nye samarbeidspartnere i regionene. De nye regionansvarlige er Siren M. Neset (Agder), Oddvar Skjæveland (Rogaland), Torleif Lothe (Haugaland og Sunnhordland), Stian Anfinsen (Vestland) og Rune Storvold (Nord).

- Vårt mål er å styrke NORCE sin posisjon regionalt og sørge for at hele fagporteføljen blir løftet fram i møte med beslutningstagere og samarbeidspartnere, slik at NORCE blir en naturlig samarbeidspartner i framtidige prosjekt, sier administerende direktør Kristin Wallevik.

Dette er en rolle som er etterspurt fra omgivelsene. Den vil sikre lokal forankring og at hver region har et tydelig kontaktpunkt i NORCE

Administrerende direktør Kristin Wallevik.

, Foto: Thoe Brødreskift / NORCE, NORCE - Kristin Wallevik 3, <p>Foto: NORCE/Thor Brødreskift.</p>, Administrerende direktør Kristin Wallevik

Foto: Thoe Brødreskift / NORCE

Bindeledd mellom regionale aktører og forskningsmiljøene

De nye regionansvarlige skal bidra til at nye og eksisterende samarbeidspartnere kommer i kontakt med aktuelle forskningsmiljø i NORCE:

– Vår oppgave er å sørge for at regionale aktører og våre forskningsmiljø finner sammen, og også å hjelpe dem med å etablere forpliktende samarbeid som sikrer hver region den nye kunnskapen, teknologien eller kunnskapsgrunnlaget som etterspørres, sier regionansvarlig i Rogaland, sier regionansvarlig Oddvar Skjæveland.

Foto: Stian Skjerping / NORCE, Regionansvarlig for NORCE i Rogaland, Oddvar Skjæveland., NORCE - Oddvar Skjæveland 2, <p>NORCE/Stian Skjerping.</p>, Regionansvarlig for NORCE i Rogaland

Kilde:
Foto: Stian Skjerping / NORCE

Regionansvarlig for NORCE i Rogaland, Oddvar Skjæveland.

Rollen innebærer blant annet å sørge for at forskningsmiljøene er representerte i relevante fora i den enkelte region, og å være en døråpner mellom NORCE sine forskningsmiljøer og behovene som bedrifter, kommuner, fylke eller andre virksomheter har.

– Vi er allerede til stede med våre forskningsmiljø i mange viktige fora i regionene, men jeg tror også at det er et stort potensial for økt samarbeid og deltagelse, sier Skjæveland.

Foto: NORCE / Stian Skjerping., Fem nye regionansvarlige i NORCE, fv: Rune Storvold(Nord), Siren M Neset(Agder), Torleif Lothe(Haugaland og Sunnhordland), Oddvar Skjæveland(Rogaland) og Stian Anfinsen(Vestland)., NORCE - Regionansvarlige, <p>Foto: NORCE/Stian Skjerping.</p>, fv: Rune Storvold(Nord), Siren M Neset(Agder), Torleif Lothe(Haugaland og Sunnhordland), Oddvar Skjæveland(Rogaland) og Stian Anfinsen(Vestland)

Kilde:
Foto: NORCE / Stian Skjerping.

Fem nye regionansvarlige i NORCE, fv: Rune Storvold(Nord), Siren M Neset(Agder), Torleif Lothe(Haugaland og Sunnhordland), Oddvar Skjæveland(Rogaland) og Stian Anfinsen(Vestland).

Relaterte artikler

Se alle artikler

Hold deg oppdatert om forskning og innovasjon fra NORCE

Meld deg på vårt nyhetsbrev